Framgångsrikt Ledarskap

Framgångsrik

Vi tror på att den största framgångssagan skrivs genom personalen i företaget.

Efter flera år av erfarenhet från att aktivt utbilda och coacha ledare runt hela Sverige kan vi med säkerhet säga att den företagsledare som ser medarbetarna, också kommer att få se en framgångsrik organisation utvecklas.

Det handlar om att vara sitt bästa jag på jobbet.

Ledarskapsutbildningarna som vi arbetat fram består av att serva medarbetarna till att bli sitt bästa jag. Alla vill bli sedda, hörda och känna att man får utrymme att glänsa på jobbet. Vår erfarenhet är att kompetens som stannar länge på ett företag också skapar långsiktiga och framgångsrika relationer med kunderna.

En klassisk fälla som chefen riskerar att hamna i är att administrera istället för att leda. Vi har sett det förr och vet hur man utbildar chefen med rätt kunskaper att leda framgångsrikt.

Kontaktinformation:

LaBranche AB
Kyrkogatan 8c
931 34 Skellefteå

anette@labranche.se
070-2890440