Vad tycker våra kunder?

Privat

“Anette är en otroligt ödmjuk, lyhörd och professionell coach och konsult. Jag har haft äran att få ta del av hennes kunskaper både som personlig coach och konsult inom bland annat ledarskap och försäljning. Hon har förmågan att “se personen” i ett rum bland flera andra, samtidigt som hon är väldigt pedagogisk i sin lärarstil. Hon är definitivt rätt person att anlita om man vill utvecklas inom teamwork, öka sin försäljning, eller bara vill bli en bättre chef/arbetstagare/individ. Jag hoppas att jag får möjligheten att jobba med Anette i framtiden och jag kommer definitivt fortsätta att rekommendera henne.”

Sophia R Råhlander
Guest Experience Manager, RadissonBlu

“Alla fantastiska coachsamtal med Anette har verkligen gjort att jag utvecklats oerhört mycket som person. Jag hittade mitt drömyrke, och framförallt hittade jag tillbaka till mig själv. Eller snarare en ny version av mig själv. En person som jag vill vara. Kursdagen med “Bli ditt bästa jag” var fantastisk med alla människor som öppnade sig och berättade om sina liv, upplevelser och personliga utveckling. Man fick höra andra perspektiv från personer som befann sig i liknande situation som en själv varit i, plus tips och råd på vägen. Och Anette var en fantastisk utbildare.”

Annette Håkansson
Servicemedarbetare, First Hotels

“Kursen “Bli ditt bästa jag” är en investering i att både stanna upp och reflektera, möta nya människor och ta del av deras reflektioner. Aha-upplevelser där mycket kommer av att skriva ned det jag egentligen vet, men som i vardagens hastighet tystas ner av bruset. Jag har haft förmånen att både gå kursen och investerat i egna coachingsamtal med duktiga Anette. Hon är otroligt duktig på att känna in och ställa de rätta frågorna och framförallt tillåta svaren att få komma. En gåva till mig, men som i förlängningen gagnar alla jag möter både privat och på jobbet.”

Ann-Cha Pavval

Företag

”LaBranche har coachat alla våra medarbetare både på individnivå och i hela teamet, det öppnade många dörrar och insikter för oss alla. Det var intressant, uppskattat och skapade bra förutsättningar för ett starkare team.”

Electrolux Home, Skellefteå

“Anettes coaching hjälpte mig att ta mer plats i mitt ledarskap, bli tydligare, vara modig och att tro på min förmåga att coacha mitt team till större framgång. Vi satte upp ett långsiktigt mål för verksamheten för 2017, som jag och mitt team nådde redan 2016. Tack vare detta tredubblade vi vårt förväntade resultat på helåret. Vi blev både framgångsrika och lönsamma! Jag kan varmt rekommendera Anette som coach och utvecklare av chefer.”

Hanna O
Säljchef, Ticket Kalmar

“Vi har använt LaBranche i försäljnings- och ledarutbildningar för säljare och platschefer. Anette är lyhörd inför både gruppen och individen och på ett kreativt sätt skräddarsytt utbildningen just för oss.Utbildningarna har aktiverat gruppen och fått alla att varit deltagande vilket är A- och O vid lärande och utveckling. Anette har också varit återkopplande och intresserat sig för framstegen som gjorts inom gruppen. Totalt sett bra betyg och vi är mycket nöjda med LaBranche!”

Cecilia Holmlund
XL-BYGG Stenvalls

“Vi på Ticket har under flera år samarbetat med LaBranche för att utveckla våra säljchefer i deras ledarskap. Framförallt har vi samarbetat runt det coachande ledarskapet där Anette har varit med oss hela vägen från start. I vår grundutbildning har hon bland annat bidragit med att dela sin egen otroliga resa som säljchef i syfte att inspirera och peppa samt coacha på gruppnivå.

Som en fördjupning i det coachande ledarskapet har Anette också drivit ett projekt som vi kallade ”Äg din framgång – coacha i vardagen”, där hon genom att varva gruppträffar och individuell coaching bidrog till en fantastisk utveckling på individnivå. Med stort fokus på säljchefen i hans eller hennes specifika vardag och utmaning, skapade Anette ett genuint förtroende och utmanade våra säljchefer att testa nya vägar i sitt ledarskap. På individnivå har det skapat mod, självförtroende och engagemang, vilket i sin
tur har lett till att många av våra säljare också har fått möjlighet att växa i sin roll med ett tryggt och coachande ledarskap. Anette har varit lyhörd för våra önskemål och visat stor flexibilitet i vårt samarbete.

Jag vill varmt rekommendera LaBranche till er som söker en trygg, nyfiken och mycket professionell samarbetspartner i utveckling av era medarbetare.”

Annelie Westman
HR-specialist, Ticket Leisure Travel Group AB

Fler kunder

Rulla till toppen