Utbildningar

Bli ditt bästa jag

Den fysiska kursdagen “Bli ditt bästa jag” erbjuds i Skellefteå – onlineversionen för hela Sverige hittar du under Webbkurser.

Den här härliga utbildningsdagen som hållits sedan 2017 i Skellefteå riktar sig till personer som vill utveckla sig själva och plocka fram sin potential. För personer som känner att det finns en till dimension i livet och som är redo att välkomna nya tankesätt, vanor & känslan av att jag själv leder i mitt liv. Dagen kommer varvas med föreläsning, eget arbete, reflektion, värderingar och visioner framåt i sitt eget liv. Det finns inga pengar i världen som kan mäta sig med känslan av att vara framgångsrik inifrån… Bli ditt bästa jag!

Under utbildningen Bli ditt bästa jag går vi igenom praktiska och mentala verktyg för att du ska kunna leda dig själv i livet på bästa sett. Vi övar på hur du kan stödja och förändra dina tankar, mönster och vanor till att nå en bättre och mer framgångsrik känsla i ditt liv. Du bestämmer själv hur framgångsrik du vill vara, men det krävs träning. Genom teori, övningar, coaching och dialog tränar vi på att ta oss från ett nuläge till ett önskvärt läge, både mentalt och fysiskt.

Under 2022 har vi ett datum planerat under sommaren, lördag 13 augusti. 
Lättare lunch i det gröna, kaffe, frukt, godis och vatten ingår under dagen.
Kursdagen kommer hållas i kreativ och lugn miljö.
Mer info om tider och plats kommer vid anmälan.
Pris 1 995:- inkl moms/person.

Begr. antal platser.

Tidsåtgång:

Dagsaktivitet med lunch

Pris:

1 995 kr/person (inkl. moms)

Boka ett kostnadsfritt uppstartsmöte

Rulla till toppen