Mina insikter

Reflektion är ett av våra viktigaste verktyg för utveckling.

Insikter

Varmt välkommen till LaBranche värld. Här får du inblick i mina insikter genom LaBranche ledarskap, medarbetarskap, teambygge, coach- och konsultarbete och förvärvad livskunskap genom de senaste 25 åren. Resan har hittills varit komplex, fantastisk, utvecklande, passionerad och utmanande, men har också innefattat extrem motgång där jag fick betala ett högt pris. Jag hoppas att du, genom att läsa dessa insikter, kan få möjlighet till inspiration, utveckling eller nya ideér till ditt arbetsliv och liv. 

Vill du hänga med på mina insikter ett par gånger i månaden? 
Lämna din mailadress här så kommer en påminnelse på mailen. 

Kram från coachen!

I vilan kom de rätta elementen fram, men den föregicks av 48 timmar offerkofta. Semestern blev inte alls som jag förväntat mig i år. Sjukdom på semestern, sämre sömn, inställda planer, trist väder, vardagliga ”måsten” blev mer regel än undantag…I kölvattnet av offerkoftan kommer ofta skammen.
Om du gör dig själv ansvarig och bokar återkopplingsmöten med din sparringpartner har du 95% chans att nå dina mål!!!
Hur många gånger har du lovat dig själv något som rinner ut i sanden? Jag räcker upp handen och säger: -Det har hänt ett antal gånger i mitt liv! Både vad gäller kost, relationer, målsättningar kring jobb eller starta upp ett projekt som sen blir halvgjort.
Idag är jag den sparringpartnern som jag själv hade behövt när jag var mitt i stormens öga. I den där klassiska åldern mellan 30-40 år, med små barn, stort engagemang, ansvarskänsla, ett enormt karriärsdriv och brist på återhämtning och verktyg. Tillsammans går det inte ihop.
Det blir lätt för lite eller för mycket i de områden där vi känner oss osäkra. Antingen sopar vi det under mattan och hoppas på att det ska lösa sig på något magiskt sätt eller så överarbetar vi och försöker täppa till alla möjliga risker för att någon ska kunna ”komma på" våra svagheter... Hur navigerar du när du känner dig osäker?
De goda förebilderna har ofta något gemensamt, de har fortfarande suget att bli lite mer kompetenta, lite mer närvarande, lite mer bjussiga och ännu mer ledare. Visst kan de luta sig tillbaka och lägga upp fötterna på skrivbordet ibland, men på ett ödmjukt sätt. Hur nyfiken är du i ditt ledarskap?
Rulla till toppen